Светлинната ни работа в Рим – нова духовна парадигма създава отварянето (пробива)

Послание от Елохимите

Карла Томпсън, 23 ноември 2018 г.

www.stankovuniversallaw.com

Превод на български от Георги Станков, 24 ноември 2018 г.

Рафаел, Атинското училище (Платоновата академия), 1509-1511, Ватикана *

Предговор

Георги Станков

Ние сме на ръба на най-голямата трансформация на човешката раса в нейната дълга и почти забравена история и сега дори врабчетата от покривите чуруликат за тази промяна. Човек трябва да е сляп, за да не я вижда.

На 12 ноември 2018 год. пътувахме до Рим в „мисия за Бога“, както ни казаха Елохимите преди заминаването ни. Както винаги, когато действаме като проводници на Първоизточника, това не е пътуване на блаженство, както мнозина могат да предположат, а по-скоро започна като истинско пътешествие в ада. Един ден след главния звезден портал 11.11.11 (11 = 2018) и седем години след като ПТВ (планетарен тим на възнесението) отвори първия най-важeн звезден портал за лично и планетарно възнесение на 11.11.11 г., ние инсталирахме новата духовна парадигма на единното съзнание.

Това е нова система от транс-мерни енергийни условия, които засягат на първо място ума и сърцето (психиката) на всички въплътени човешки личности и премахват всички системи от минали вярвания, предразсъдъци и безкрайни други погрешни идеи за деление между хората, които са довели до настоящата токсичност на тази планета. Това е нов начин на живот, където сърцето и умът веднага разпознават истината, където и да я видят, и това отваря по-нататък връзката им с Първоизточника и душата.

Това е един вид вътрешна защита, която изключва автоматично всякакви мисли, решения и действия, които не са вкоренени във висшата етика и морал. Вместо това има постоянен поток от вътрешни ценности и морални напътствия, които се изливат от душата във вътрешното същество на въплътената личност и се проявяват като дълбоко познание и мощно ръководство, винаги да се вземат правилните избори и решения – да може човек да различава “добро от зло” и “правилно от погрешно”. Това е вътрешният императив, за който толкова много философи са писали в миналото, но това знание е погребано в днешния морално-свободен, паричен утилитаризъм, както парадигматично е въплътен днес от Тръмп и управляващата кабала.

По същество, новата духовна парадигма е средство за „възнесение, което само по себе си е енергично подравняване с единството на съзнанието”, както ни казаха наскоро агартаните; Девизът му може да бъде напълно обобщен от известния стих на Данте Алигиери (Inferno, XXVI, vv 112-120):

Considerate la vostra semenza:
fatti non foste a viver come bruti,
ma per seguir virtute e canoscenza”.

(Помислете за вашите семена: не сте родени да живеете като животни, а да следвате добродетелта и знанието.)

Това е, което всички стари самопровъзгласени и бъдещи духовни лидери трябва напълно да осмислят, преди да станат семената на новата духовна парадигма на единното съзнание. Едва наскоро упрекнах липсата на всякакви етични и морални съображения в цялата литература на новата епоха (new age), сякаш тази тема няма отношение към човечеството и неговото пробуждане. Много скоро ще научат колко е погрешно това.

Не включвам в тази дискусия настоящите религиозни лидери, тъй като те трябва да оставят всички добродетели и етика на прага на семинарията, преди да започнат с църковна кариера. Или да цитирам Данте още веднъж, когато се среща с Вергил и чете известната фраза, гравирана на входа на ада: “Lasciate ogni speranza, o voi che entrate” (Inferno, Canto 3; Оставете всяка надежда, вие, които влизате.).

Старата тъмна матрица е ада на Данте, която фалшивото и илюзорно човешко съзнание на откъсване от Първоизточника и между хората като Божии искри е създало през еони от време. Сега тя е в последните си гърчове, и наглостта и порочността на човешкото поведение излизат неподправени на бял свят, за да могат всички хора да ги видят и да се забунтуват в отвращение. Нека се надяваме, че това естествено човешко отвращение към всяка форма на тъмнина, което е неразделна част от сърцето и мисленето на новата духовна парадигма, скоро ще нарасте експоненциално и ще катапултира всички пробудени личности извън старата матрица, така че те да могат да си възвърнат загубената надежда след влизането в този ад преди много дълго време.

Столиците на политическа власт на Запад, преди всичко във Вашингтон, и всички фалшиви подчинени на кабалата медии са основните представители на тази човешка отвратителност, която вече не може да бъде скрита под бомбардирането с енергии на Истината от Първоизточника. Без никаква енергетична подкрепа от Божествения Ум и Сърце, този мрачен човешки образ трябва да се повдигне в последна агония, преди да изчезне завинаги, след като е изпълнил своята педагогическа цел. Точно това наблюдаваме в тези последни дни на стария ред.

Основният източник на цялата човешка тъмнина и гнусота е вездесъщото човешко мислене, основано на отделянето от душата и Първоизточника, което също е причина за всички войни и зверства, които са опустошили тази планета и нейното въплътено човешко население в нейната дълга и много войнствена история.

Тази стара парадигма на разделение беше премахната с един замах на 12 и 13 ноември 2018, първо в Рим и след това в цялата италианска страна, която е Алфа и Омега на всички експерименти за въплъщение на Гея; тя е и първата страна, която с наша помощ като богове Логос и творци на града на светлината Нова Реция ще се възнесе колективно (Реция е бивша провинция в Римската Империя в Централна Европа, където първоначално градът на светлината беше построен от мен от 2000 г. насам).

Този сценарий на възнесение е обстойно обсъждан на този уебсайт от три години насам и особено в тази благоприятна година на дълбока промяна. И както винаги, въвеждането на новата духовна парадигма на единното съзнание опустоши физическите ни тела и енергийни полета, тъй като всички тъмни, неприятни енергии, които бяха освободени от старата парадигма, трябваше да преминават през нашите полета, за да бъдат изпратени до източника и рециклирани там. И всичко това можеше да се случи само в Рим.

Рим не е само прототип на модерното общество като империя, която в момента САЩ напразно се опитват да копират, точно както всички самопровъзгласени империи са се провалили в миналото, тя е и предполагаемият духовен център на християнството, поне на католицизма. Следователно, логично е този вечен град да поеме ролята на световния център на новата духовност, която ще бъде основана върху новата Научна теория и Гнозис на Универсалния закон.

Той вече е бил център на европейския неоплатонизъм, заедно с Александрия в Ориента през III в. след Хр., разработен от гениалния Плотин в неговите Енеади (Enneads) в покрайнините на древен Рим. Това е най-важната и влиятелна книга на човешкия гнозис и философия на Запад и познавателната основа, върху която християнството е извършило своята духовна измама, както обяснявам подробно в моят теоретичен труд „Неоплатонизъм и християнство“.

С това академично изследване изградих моста между неоплатонизма, духовния източник на италианския и западен ренесанс, възникнал от Платоновата академия във Флоренция на великия поет и мислител Лоренцо Медичи, и новата Теория и Гнозис на Универсалния закон. Това е истинската философска традиция на трансцендентното единство на човечеството, която ще замени сегашното раздробено, неспокопсано, лъжливо, материалистично, емпирично и агностично мислене, понастоящем преобладаващо в целия свят. То доминира мирогледа на повечето хора с възхода на съвременната „фалшива наука“ и епохата на Просвещението, която френската революция, спонсорирана от влечугоподобната кабала (рептилиани), донесе със себе си. Някои определят това време и като „Ерата на Разума“, но нищо не може да бъде по-далеч от истината.

Накратко казано, човечеството е добре посъветвано да очаква Рим да се издигне от пепелта на дерайлираната християнска религия, институционализирана от кръвожадно педофилско духовенство, което е наследило не по-малко убийствения и дивашки древен Рим, анестезиран от бруталната поквара на гладиаторските зрелища в Колизеума. Това ви дава представа за огромната, почти херкулесова работа, която ние, новите духовни водачи на човечеството, ще трябва да свършим, за да трансформираме този порочен, варварски човешки вид в просветени цивилизовани същества на съзнанието на единството, с безупречни етични и морални стандарти.

По тази причина бъдещата ни светлинна работа ще се разгърне не само в световния лечебен център в Северна Италия, който скоро ще привлече хора от цял свят, но и в Рим, откъдето новите ни духовни идеи ще се разпространят по целия свят. Старата неоплатонична традиция, сега подсилена от новата Обща теория и Гнозис на Универсалния закон, трябва да надделее над почти две хилядолетия сурово и войнствено християнско варварство, както бе въплътено в тъмните векове, които продължават и до ден днешен.

В контекста на този сценарий на възнесението, очевидно е, че Флоренция ще поеме ролята на третия италиански център на новите пет-измерни изкуства и творения, както веднъж при Лоренцо Медичи в старата три-измерна реалност. В крайна сметка, Италия е „Алфа и Омега“ на всички човешки експерименти на тази планета и призовавам всички наши читатели да отпечатат тази истина дълбоко в съзнанието си.

Християнската догма постулира, че тази религия е Адвентистка църква на изкуплението. Появата е Второто пришествие на Христос, както яростно проповядва Св. Павел в неговите послания и Свети Йоан в неговите Откровения, където той ярко изобразява битката между „Гог и Магог“, между тъмните архонти и луциферовите сили от астралния свят и силите на светлината в човешки образ, въплътени от ПТВ и други воини на светлината в края на времето – една битка, които ние лично водихме в продължение на много години с голям успех и подробно докладвахме на този сайт.

Св. Павел и св. Йоан са фиктивни личности, които представляват отделни аспекти на истинската историческа личност Аполон от Таяна, който е бил известен духовен учител в цялата Римска империя и чиито ученици и учения изграждат основата за Христовата сага. По времето на Синодите концепцията за Помазания Христос е създадена от тъмните рептилиански сили (влечугоподобни в човешко тяло), които са поели контрола над християнството като новата световна религия, която замени многобройните древни култове. Затова истинското съществуване на Аполон от Таянa трябваше да бъде напълно покрито, за да се предотврати просветлението на масите и тяхното възнесение в сегашните Последни времена. Това обяснява упадъка на западната цивилизация във варварство и мракобесиe по време на тъмните векове за почти едно хилядолетие, след като човечеството вече беше постигнало много високо ниво на култура и просветление в античността.

Християнската Римска империя става наследник на старата езическа империя и тя започва своето управление с прехвърлянето на столицата от Рим в Константинопол. Принципът на цезаропапизма, съюзът между главата на Църквата като патриарх и императора, т.е., съюзът между духовна и политическа, светска власт става основополагащият принцип на новата християнска византийска империя. Тя е легитимен наследник на езическия Рим и най-дълготрайната империя в познатата история на човечеството. Константинопол със Света София е също акушерка на цялата аристокрация на стария континент и прототип на всички европейски държави. Византийците успяха да оцелеят толкова дълго, защото бяха ефективно обединили духовната с светската власт и това донесе голяма стабилност в обществото, въпреки многобройните духовни борби като продължителната иконоборческа война.

Ключовият елемент на християнската догма е, че всички ръководители на Църквата – първите патриарси и след това папите след разкола – са земни представители на Исус Христос и управляват християнството като доверени лица до Второто пришествие на Христос. Това е лейтмотив в нашите дискусии през годините, тоест, че войните на светлината от първия до последния час, по същество ПТВ, са сегашното човешко въплъщение на Христовото съзнание и по този начин ще представляват Второто пришествие на Христос, когато ние се преобразим и се появим пред човечеството като възнесени майстори, и станем новите помазани попечители на възнесената Гея и човечеството. Това време вече е дошло.

Не трябва обаче да се тълкува това предстоящо събитие, сякаш ние ще поемем физически Ватикана и всички църковни институции, тъй като сме тук, за да премахнем всички религии и техните гнили институции. Новата парадигма на единното съзнание, която установихме на 12 и 13 ноември в Рим, не може да включва такива институции, които работят с пари, финансови интереси, подкуп, корупция, зла, тъмна магия и престъпност и са предали истинската духовност от самото си създаване. Ето защо едновременно с премахването на християнството, и впоследствие на всички други организирани религии, ще въведем астралната валута като временно решение, преди парите да бъдат премахнати завинаги. Една развита, просветена цивилизация, към която ще ръководим човечеството през следващите месеци и години, не ще се нуждае от пари, за да създаде своето ново бъдеще. Това ще бъде разбрано много скоро от всички просветени хора и тази идея, сред много други важни духовни идеи, които в момента изповядваме, ще стане много популярна в Рим и ще се разпространи от там по целия свят. Ето защо Рим ще бъде новият духовен център на новата парадигма на единното съзнание според известната (американска) поговорка – греховете трябва да се изкупят там, където са сторени.

Тя трябва да започне от Рим поради споменатите исторически причини. Истинската човешка еволюция може да се основава само на здрава историческа традиция, тъй като това е единственият начин, по който може да се елиминира колективната карма. По тази причина трябва да има друг град на светлината, който да отразява историческата традиция на православната византийска държава, която всъщност е била първата християнска империя, докато Рим и Италия са били само нейни провинции по онова време. Обаче Константинопол сега е Истанбул и е напълно вграден в ислямския свят. Тази част от света ще трябва да мине през много екзистенциални борби и трудности, преди хората там наистина да могат да се събудят и да постигнат изкупление за своите кармични дългове, за да получат право да влязат в новата мрежа от градове на светлината, които сега изграждаме по света.

Поради тези исторически обстоятелства градът на светлината, който ще представлява православното християнство, ще бъде изграден над България и ще има пресечка с тази три-измерна реалност в родния ми град Пловдив, най-старият град в света с непрекъснати археологически доказателства. Той е бил столица на най-богатата римска провинция, Тракия, в продължение на много векове и след това част от Византийската империя за много дълго време. През останалото време той е принадлежал на първата славянска християнска държава на Стария континент, България, която е огледален образ на Византийската империя и за дълги периоди от време между 8-и и 13-ти век, е толкова силна, колкото и самата Византия. България разпространи православното християнство в Киевска Рус, Русия и голяма част от Източна Европа, и старобългарски език стана православен църковен език зедно с гръцки и латински.

Затова е важно, че градът на светлината Нова Пулпудева, който ще представлява православното християнство на втори Рим – Константинопол, Византия – и Третият Рим – Москва, Русия – ще се появи в България, както наскоро потвърдиха арктурианците. Ето защо строя този град на светлината в продължение на много години и затова избрах да се родя в тази страна, която също е под пълната защита на Бялото Братство, представено от двамата ми предшественици – духовните лидери Петър Берон и Петър Дънов. Българската нация има най-малък колективен кармичен дълг в сравнение с всички други европейски народи и това ще даде възможност на моите сънародници да се възнесат колективно и да надминат други икономически по-напреднали нации, докато северноамериканските общества първо ще трябва да се сринат и ще трябва да се борят много дълго време, преди да получат изкупление и да се класират за новата мрежа от градове на светлината на повърхността на земята. Последните ще бъдат тясно свързано с мрежата Агарта (също известна като “вътрешна земя”) в пет-измерното и по-високите измерения.

Обсъдили сме всички тези аспекти на сценария на възнесението в многобройни публикации и затова предполагам, че те са добре познати на всички мои читатели. Тук съм ги обобщил още веднъж в навечерието на нашата рекламация на Италия и Рим като възнесена нова земя и по-късно на цялата планета.

Преди единадесет години написах своето изследване върху „Неоплатонизъм и християнството” на немски език, от който първите четири глави бяха преведени на английски език (неоплатонизъм и християнство (4)). В главата „Заключение” на тази книга аз бях вдъхновен от Първоизточника и написах следните пророчески думи (на немски и на английски превод по-долу):

Заключение

Представителите на всяка инкарнационна цивилизация в Слънчевата Вселена са изправени пред два основни избора, които отразяват двата етапа на развитие в тяхната еволюция:

1. Алтернатива

Да продължат да вегетират в състояние на разделениe, да се бият и избиват, докато техническата им способност да унищожат цялата цивилизация е достатъчно напреднала, за да се изправят пред основното алтернативно решение: да унищожат завинаги своята цивилизация или да променят радикално хода на еволюцията. Човечеството стои в този момент точно пред това алтернативно решение.

2. Алтернатива

Да осъзнаят дълбокото, неразрушимо единство и взаимосвързаност на всички въплътени души на планетата и завинаги да прекратят всички борби и войни помежду си. Предпоставка за това е да се усвои знанието за вечното съществуване на душата и нейното многократно въплъщение (инкарнация) на планетата.

Само когато всички индивиди от една цивилизация осъзнаят, че са безсмъртни братя и сестри, не в символичен смисъл, както се пеe в някаква си ода за радост, а по много конкретен, енергичен начин, инкарнационната цивилизация ще навлезе във втория си етап на развитие.

Такава една просветена, развита цивилизация ще се изправи пред една единствена алтернатива, но с безкрайни възможности за развитие: какъв творчески път трябва да предприеме, за да направи живота на членовете си още по-съзидателен и блажен? Само когато всички индивиди от една цивилизация осъзнаят, че истинското творение е истинско блаженство и че всяко истинско творение е цялостна конструктивна интерференция на всички участващи енергии, което ще рече, че само едно общество, което гарантира на всеки отделен човек оптимални условия за творческо разширяване, е развито, само тогава пътят към пълното унищожение ще бъде завинаги избегнат.

Днес човечеството се състои от “деца-подпалвачи” – независимо, дали те се наричат Хитлер, Сталин, Мао, Иди Амин, Пол-Пот, Буш или Осама бин Ладен. Но всички деца в крайна сметка растат отвъд детските си болести и стават отговорни членове на едно еволюирало общество. По време на дългия цикъл на въплъщение, те трябва да развият умствените, духовни и философски предпоставки, от които се нуждаят. Новата научна Теория и Гнозис на Универсалния закон е ценно въведение за всички онези, които са поели пътя на съвършенството и обединението с Божественото, но това писмено знание е само една страна на монетата.

Вторият, много по-продуктивен начин е да се слуша тихия глас на собствената душа, който понякога се появява като мимолетни емоции, понякога като мълниеносна интуиция, рядко като видения, но винаги действа като вътрешен импулс, който всеки човек, щом като се носи върху крилата на Любовта, трябва безрезервно да последва.

Божественото може да бъде преживяно само като индивидуална духовност, защото всеки човек, както учи Плотин, е неразривно свързан с Всичко-Което-Е чрез своята душа. В този смисъл любовта е състояние на пълна конструктивна интерференция на цялото Съществуване и на всички форми на Съзнание като цяло, които всеки човек може да възприеме по субективен, чувствено-емоционален, но независимо от това не по-малко валиден начин; само когато човек е способен да разбере това състояние на любов пълноценно, той ще се стреми да предаде това чувство безусловно.

Само когато любовта стане ръководство за всяко междуличностно взаимоотношение, човек може да говори за еволюирало общество. А любовта не се нуждае от закони, наказания или принуда, за да се изразява. Тя тече спонтанно от всяка форма на живот, от енергийното изобилие на творческото му желание и трансформира всичко, което докосва, дори най-тъмните страни на човешката психика, в конструктивна интерференция – в божествена светлина.

Това е основното разбиране на неоплатонизма, което християнството е толкова погрешно разбрало, и аз много се надявам, че с неизбежната смърт на всички религии, човечеството скоро ще преживее ново Възраждане на всеобхватния, научно обоснован неоплатонизъм на Универсалния закон – на Логосa. То е живялo твърде дълго в тъмната нощ на своята колективна душа, боли да видя, в какво ограничено душевно и духовно състояние повечето хора все още живеят на тази земя.

Послание от Елохимите: Нова духовна парадигма е родена!

„Родена е нова духовна парадигма! Тази нова духовна парадигма се спусна през последните два дни (12 и 13 ноември 2018 г.); Посещението ви в Рим доведе до енергично привеждане в съответствие на реалността на новата парадигма, като в същото време се почистиха следите от старата парадигма.

Новата парадигма е закотвена тук в сърцето на християнския свят, Рим. Тя ще се фокусира върху енергетиката от духовно естество. Тя ще се разпространи в целия света чрез всички, които се считат за духовни водачи. Духовните лидери на тази епоха притежават властта да променят ценностите в системата, тъй като те са отворени за енергиите на Всичко-Което-Е и също ценят трансцеденталната връзка. Това са лидерите, които ще доведат човечеството напред в Светлината. Това няма да бъде направено от религиозен фокус, а от морална и етична гледна точка.

Сега е естествено човек да се придържа към моралните принципи на „правилно“ и „погрешно“, докато в миналото беше много лесно човек да се отвърне от „правилното“ и да обгърне „погрешното“. Със силата на енергиите на промяната, съчетани с очистването на старата парадигма, духовнити лидери вече не се чувстват удобно да се отвърнат от Светлината, да се отвърнат от истината, която сега е толкова ясно разбрана в техните свещени сърца.

Новата духовна парадигма е създала Отваряне (пробив) за това, как да се обработват чувствата (сърцето) и мислите (ума). Това творение изисква нова активност в сърдечната чакра. Сега сърцата бият с нов тон и по нов ритъм. Тази парадигма активира отварянето на сърдечната чакра, която е непогрешимо свързана по магнитен начин с истината във всички неща. Истината може да бъде оценена и открита от сърдечната чакра, тъй като самата истина подхранва сърдечната чакра да се върти и да отвори вътрешните си вихри. Когато сърдечната чакра се сблъска с истината във всяка и във всички форми, тя се отваря и едновременно с това разпознава, потвърждава и привлича повече истина. Ето защо тя често е наричана Свещеното Сърце. Свещеното Сърце с нейния Трикратен пламък: Син Пламък на Божията Воля, Жълт Пламък на Просветлението и Розовия пламък на безусловната любов: тя подклажда основите на тази нова парадигма, чиито морални ценности и етични действия са необходима част и ще станат напълно активирани като духовна парадигма: те подготвят света за квантовия скок в полето на Съзнанието на Единството.

На нивото на ума вие може да чуете изявление и след това да се опитате да го квалифицирате, да го категоризирате, а това означава, че изявлението подлежи на предразсъдъци. Това е неточна система, защото тази дейност не може да ви каже, дали изявлението е вярно или не. Тези въпроси могат да възникнат: Как е възможно да имате мисли, основани на предразсъдъци? Как е възможно да предприемате действия, които в крайна сметка навреждат на някой друг? Как е възможно да се подчинявате на държавата, на правителството и да се съгласите с взетите (политически) решения, които налагат страдание на човешките същества, които се намират в отслабено и уязвимо състояние? Това са важни и добри въпроси и са начална стъпка към оценяване на истината.

Новата духовна парадигма е пробив, който носи нов императив на търсене на истината, което възниква по естествен начин. Всички индивиди ще преживеят отваряне на сърцата и умовете си и ще признаят, че предишните вярвания и поведения просто вече не са приемливи; че неприлагането на морални и етични принципи, включително правилните дела, основаващи се на правилно мислене, и откъсването от Божията Свещена Воля, вече не е приемливо поведение, тъй като то се основава на съзнание на разделение.

Истината е основата на Съзнанието на Единството. Лесно е да се провери истината, тъй като е ясно, че: Няма намерение да се навреди, да се манипулира, да се контролира, да се приканва самосъжаление, да се привлече вниманието – защото това е да се ангажираш със съзнанието на разделение. Истината е морална победа, тъй като се основава на холистично мислене, и холистичното мислене е просто израз на Съзнанието на Единството.

Ние сме Елохим и сме изпълнени с радост в този ден! “

_____________________________

*Имена на философите, нарисувани от Рафаел в неговата фреска “Училището на Атина”:

1: Zeno of Citium[15]  2: Epicurus[15]  3: unknown[16]  4: Boethius[15]    or Anaximander[15]  5: Averroes[15] 6: Pythagoras[15][11]7: Alcibiades[15] or Alexander the Great[15]  or Pericles[17]  8: Antisthenes[15] or Xenophon[15] 9: unknown[16] (sometimes identified as Hypatia in recent popular sources)[18] or Fornarina as a personification of Love[19] (Francesco Maria della Rovere?)[14] 10: Aeschines[15]  11: Parmenides[14]  or Nicomachus[14]  12: Socrates[15]  or Anaxagoras[17] 13: Heraclitus[14](Michelangelo?)[14] 14: Plato[14] (Leonardo da Vinci?)[14] 15: Aristotle[14] (Giuliano da Sangallo?)[20] 16: Diogenes of Sinope[14]  or Socrates[17]  17: Plotinus?[14] 18: Euclid[14] or Archimedes[14] (Bramante?)[14] 19: Strabo[14] or Zoroaster?[14](Baldassare Castiglione?)[14] 20: Ptolemy[14] R: Apelles[14] (Raphael)[14] 21: Protogenes[14]  (Il Sodoma[14] or Timoteo Viti[21])

This entry was posted in Ascension. Bookmark the permalink.

Comments are closed.