Новата валута „Астрал” пристига

Световен ресет на Орионската парична система след нейния тотален срив тази година

Георги Станков, 1 март 2016

www.stankovuniversallaw.com

Превод на български език на оригиналната публикация от Аделина Ручка

Предговор: Яснота по последния сценарий за Възнесението

Георги Станков, 26 август 2018 г.

Бях призован от арктурианците, с които сега сме в постоянен контакт и координираме последните етапи на сценария за възнесение, да публикуваме отново тази основна статия за Астралната валута. Това е духовната основа за цялостно възобновяване на сегашната парична система на Орион, която поддържа старата тъмна матрица. Последната се основава изцяло на ежедневното активиране на основните страхове за оцеляване в 1-ва и 2-ра чакри, като създава недостиг и крайна бедност за по-голямата част от човечеството. Тези страхове сега се ликвидират от новите кръгови магнитни дъгови енергии, които влязоха в земята на 27 юли.

Предстоящата промяна, която ще бъде предизвикана от възнесението ни, ще донесе на първо място по-дълбоко разбиране за нашето истинско минало. Никое съзнателно човешко същество не може да се идентифицира с цивилизацията си, освен ако не е напълно наясно с историческото си минало. И историята на човечеството е напълно фалшифицирана от кабалите. Сегашното общество е злощастен образ на тази дълбока манипулация на човешката история. Само когато хората напълно приемат, че тяхната история е много по-стара от 2-3000 години писмена история и че Лемурия и Атлантида са неразделна част от нейното минало, и че също така са дълбоко съхранени в нашата ДНК и матрица на душата, тъй като всички ние имаме многобройни въплъщения в тези цивилизации, които съществуват едновременно в настоящето, тогава те също ще бъдат готови да прегърнат истинската си многоизмерна, безсмъртна природа.

В последните дни ние започнахме да получаваме всички видове кодове и информация за всички наши въплъщения на различни планети, галактики и измерения в подготовка за окончателното преображение в многоизмерни същества. Новото 5-измерно човечество ще бъде и многоизмерно и ще бъде напълно вградено в любящата общност от силно еволюирани трансгалактически цивилизации, чиито представители ние сме тук на земята. Лемурия и Атлантида бяха съвместно начинание на много такива развити цивилизации, някои от които сега са обединени в Галактическата федерация и помагат за възнесението на Гая. Например, в последните дни ние сме в постоянен контакт с арктурианците, тъй като ние имаме въплъщения в тази 9-измерна цивилизация, независимо от факта, че ние сме Елохим, точно както ние сме човеци сега.

И това ни отвежда до ключовата роля, която новите градове на светлината ще играят за разкриването на истинската история на човечеството. Вече имаме многобройни истории за Атлантида и Лемурия, както и за Агарта, известна също като Вътрешната земя, някои от които са предадени от стари ръкописи, като произведенията на Платон, но повечето от историите идват от канализирани източници от скорошен произход. Въпреки че много от тези истории могат да бъдат намерени в Интернет, те нямат необходимото влияние върху колективното човешко съзнание, тъй както те би трябвало да имат от гностична и когнитивна гледна точка. Тук имаме същата ситуация, както в науката, където откриването на Всеобщия (Универсалния) закон и развитието на новата обща теория на науката съществува от повече от 20 години, точно от 1997 г. насам официално, и нищо не се е променило в дерайлирания начин на мислене на учените, тъй като те упорито и страхливо отхвърлят тези нови идеи, които правят тяхната фалшива наука остаряла. Това показва, че човешките страхове са ключът и единственият фактор, който възпрепятства разкриването и човешката еволюция, а не наличието на доказателства или липсата на такива.

Никога не е ставало въпрос за наличието на информация, а за възприемането на истината от човешките същества. Докато последното е потискано, няма да има значение и няма да има желания психологически ефект – а именно да разшири осъзнаването на човечеството за истинската си природа като многоизмерни същества. И това е основното в текущия процес на възнесение.

Истински откровения са възможни сега и са били възможни много години и дори столетия назад, така че исканията на много работници на светлината към техните правителства да разкрият съществуването на ЕТ (извънземни същества) е толкова наивна и напълно глупава, че дисквалифицира такива хора като духовни мислители. Това е истинският интелектуален проблем на човечеството от векове насам и аз съм го обсъдил подробно в много статии на този уебсайт.

За да може човечеството да приеме истинската си идентичност и минало, то трябва да се сблъска пряко с него. И няма друга алтернатива на това, освен да се проявят градовете на светлината, на първо място на някои избрани места и пресечки със съвременната реалност на планетата, преди те да се появят в пълното им великолепие. Тези градове на светлината ще бъдат нов синтез на Лемурия като Нова Лемурия и Нова Реция като Нова Атлантида. Те ще бъдат “селекционираната земя на Агарта”, която съществува и се възнесе преди няколко години до 7-то измерение, както съобщих на този уебсайт. Когато за пръв път започнах с моя LBP (light body process, светлинен процес на тялото) през 1997 г., получих съобщение от Върховните сфери, че моята мисия е да реализирам тази селекционирана земя на Агарта на земята.

Оттогава Телос под връх Шаста, САЩ вече не съществува и агартаните мълчаха до наскоро, когато отново установиха връзка с нас преди няколко седмици. Но водещата роля сега е възприета от арктурианците, както когато с тяхната помощ ние отворихме космическия портал 11.11.11 и създадохме дъгата-мост до 5-то измерение. Много от нас се възнесоха изцяло по време на успешното отваряне на този портал и са тук само като аватари или, както някои необразовани работници на светлината описват като “хибриди” в пълно невежество за съществуването на LBP (светлинен процес на тялото) при хората. Но това е друга история.

Когато новите градове на светлината, които сме създали в Италия и Централна Европа (Нова Реция), във Ванкувър и по брега на Тихия океан (Нова Лемурия), в Южна Америка в Андите (Terra Nova), както и редица по-малки градове на светлината, като в България (Нова Пулпудева) и в Словения (Нова Любляна) ще се появят през следващите дни – а има голяма вероятност това да се случи през септември – тогава истинската история на човечеството ще трябва да бъде приета най-сетне от цялото човечество. Това събитие ще има такъв катартичен, потресающ ефект върху човечеството, че само това ще предизвика последнато глобално междуизмерно възнесение, което всички “пролетарии на светлината” сега описват като “Събитието” (The Event). Преди това да се случи, градовете на светлината трябва да се появят и, ако в момента само няколко души говорят за тези светлинни градове, това е така, защото те не осъзнават своето творение, въпреки че участват в него на нивото на душата.

Втората незаменима предпоставка е освобождаването на всички събудени хора от белезниците на паричната система и матрица на Орион. Ето защо, веднага с проявлението на градовете на светлината, новата астрална валута ще бъде изцяло въведена въз основа на нови съвременни технологии за комуникация и парична обмяна. Това ще създаде непосредствено изобилие за всички хора, които ще живеят в градовете на светлината и чиито енергии ще съответстват на тези високи 5-измерни вибрации. За всички ниско вибриращи хора ще бъде мъчение дори да посетят градовете на светлината, тъй като цялата им негативност ще излезе на преден план.

Следователно в началото ще има само малък брой духовно еволюирали хора, които ще могат да живеят в градовете на светлината, но броят им ще започне да нараства експоненциално, когато масите започнат да осъзнават красотата и блаженството на новия начин на човешки живот в 5-тото измерение. Което би означавало, че новите градове на светлината ще бъдат въплъщение на Лемурия и Атлантида в ново великолепие – те ще бъдат Ренесанса на човечеството и Гая в тяхната девствена красота и затова всичко това трябва да започне тук от Италия (древен Рим ), която е “Алфа и Омега” на всички човешки въплъщения на планета Гая.

Астралната валута ще има решаващата психологическа функция, да освободи всички хора, които приемат тази система за парична обмяна, от всичките им екзистенциални страхове за оцеляване, които ежедневно предизвиква настоящата парична система Понзи. С това огромно освобождаване и разширяване на съзнанието на масите, те ще бъдат готови да приемат и новата теория на Всеобщия (Универсалния) закон, която ще се нуждае от повече време, докато бъде напълно разбрана на дълбоко интелектуално и емоционално ниво. След това окончателното междуизмерно възнесение може да се случи за повечето хора, тъй като всички големи промени се осъществяват отвътре и са резултат от постоянна и последователна вътрешна интелектуална работа и духовна еволюция. Разбира се, градовете на светлината също ще предлагат многобройни лечебни центрове и възможности за много хора, като част от непрекъснатото им издигане до по-високи честоти.

Излишно е да се спомене, че тези градове на светлината могат да се управляват само с помощта на други трансгалактически цивилизации, откъдето ние идваме и където нашите семейства и монади на душата са енергично напълно приобщени. В края на краищата, новото 5-измерно човечество ще бъде също и трансгалактическа цивилизация и ще трябва да се научи да общува с всички тези “ЕТ”, за да напредва и да просперира.

С това аз само очертах вътрешния императив на предстоящата духовна революция, която появяването на градовете на светлината и едновременното въвеждане на астралната валута ще предизвикат в цялото човечество през тази година. И както винаги се е случвало в миналото, масите ще се нуждаят от нови лидери, които да им покажат пътя към небесата и това ще бъде нашата мисия като възнесени учители и богове на Логос.

В края на краищата, цялата нова земя е наше творение и това ние съзнателно разбрахме най-късно през 2013 г., когато Карла и аз станахме Богове на Логос и бяхме възхвалени от всички възнесени учители от Космическия кораб-майка на Галактическата федерация в техните многобройни послания. Оттогава създадохме новата Златна галактика, новата оригинална земя и градовете на светлината, и всичко това е съобщено в реално време в непрекъсната хроника на човешкото възнесение на този уебсайт, която е уникална в цялата история на човечеството. Това изгражда основата за бъдещата духовна революция на човечеството, която ще започне тази година и ще се разшири през следващите години под нашето ръководство като Богове на Логос.

______________________

Уважаеми Георги, ти всъщност си написал Декларация на независимостта, която показва истината за пътя на многоизмерното човешко същество, за да може да живее в Сегашния момент, и това може  би e най-важният документ създаван някога.  Поздравления. – Брад Барбър

Въведение

Това е ключов проект, който аз започнах още от 90-те години, когато напълно си изясних същността на парите като огледален образ на енергията. Според новата физическа и математическа система от аксиоми на Универсалния закон, във вселената има само енергия, т.е. Всичко-Което-Е е енергия. Затова всяка нова парична форма, която ще замени сегашната провалила се Орионска финансова система-пирамида, ще трябва да изразява свойствата на енергията по един идеален начин. Досега, публикувах множество статии за начина, по който трябва да функционира тази нова цифрова, числова система за плащания и транзакции. По същество, новата парична система ще функционира като мерната системата SI на физическо ниво и няма да има собствена стойност.

Между другото, доказал съм, че всички физични величини и единици в системата SI могат да се сведат до две измерения – пространство и абсолютно време (= честота), което всъщност представлява времепространство. Времепространството характеризира начина, по който хората възприемат енергията със своите ограничени сетива в 3-измерния свят. Показах също, как парите отразяват свойствата на времепространството, именно поради факта, че пространството и времето са канонично спрегнати съставни елементи, които реципрочно си взаимодействат едно с друго по диалектически начин. Когато пространството се разширява, честотата (времето) намалява и обратно. Пространството е обратно пропорционално на енергията s ~ 1/E, а честотата е пропорционална на количеството на енергия в системата f ~ E. Също така е важно да се подчертае, че линейното (конвенционално) време е идентично с пространството t = s, линейното време е плеоназъм (синоним) за пространство.

Разграничаването от човешкия ум на тези две еднакви физически количества е източникът на цялата познавателна илюзия в инкарнирано състояние.

Във финансите инфлацията на парите, количеството на книжните пари, е еквивалентно на пространството и това неимоверно увеличено количество валута е обратно пропорционално на енергията, която те представляват, с други думи, стойността им се намалява. Всички наблюдавани парични явления, като например инфлация, дефлация, девалвация и т.н. могат лесно да бъдат обяснени с естеството на времепространството като възприемана енергия от хората  – с реципрочния характер на нейните елементи – пространство и време. Теоретизирането на този въпрос е необходимо за по-доброто разбиране на описанието на новата валута в проекта по-долу.

Тук ще представя новата валута “АСТРАЛ“, която трябва да бъде въведена във всички нови 4D светове веднага след като сегашната Орионска парична система се срине и цялата стара матрица се разпадне. Няма съмнение, че междувременно това основно събитие ще се случи тази година и в линейното време месец март изглежда като много вероятен период за случването му. Оттук произтича и спешността на този ключов проект за извисяването на Горната Земя.

От началото на тази година с Брад проведохме много интензивна дискусия, за да проучим всички аспекти на този нов проект и да установим оптималния момент във времето за въвеждането на новата „АСТРАЛ” валута, първо в САЩ и веднага след това в целия свят. Ние стигнахме до единодушното заключение, че сме на прага на тотален срив на финансовата система и че е много важно да бъдем психически и интелектуално готови с този проект, когато настъпи глобалната катастрофа. Освен това, ние сме наясно с факта, че творейки мислено този проект, той вече е реалност в новите 4D светове.

Както видяхме през последните дни и седмици, не е далеч времето, когато ние ще се извисим и изчезнем от тази реалност, като това ще донесе небесното 5D, на тази Горна Майка Земя. В началото, това ще се случи в някои райони на света, където Градовете на светлина вече съществуват и когато вибрациите на тези холографски модели достигнат прага на 12-то ниво на горната 4D Земя и са готови за фазов преход към новата 5D реалността. Седона и Джери са пътепоказатели в този сложен процес на индивидуално и колективно извисяване, както вече беше описано.

Фазовият преход към Градовете На Светлината ще бъде първата стъпка, която ще осъществят PAT* и Първата вълна на Извисяването, а след това много други от Втората вълна и инкарнирани транслиминални души като Поканените* ще ни последват.  Техният брой отново се увеличи експоненциално след последната голяма ID Промяна през януари, когато много от тях преживяха своята физическа смърт на по-ниски времеви линии.

По-долу, аз ще опиша основите на новата валута “Астрал”, която ние като Извисени Майстори трябва да въведем веднага след тоталния срив на Орионската парична система и затварянето на всички банки в западния свят. Този нов проект, върху който Брад и аз много интензивно работихме от началото на 2016 като ежедневно си пишехме, включва задълбочен анализ на продължаващата финансова драма в световен мащаб, но трябва да отбележа, че проектът трябва да бъде считан само като временен в преходния период, докато всички хора разберат естеството на парите, когато те ще бъдат напълно премахнати.

Този преходен период представлява времето, което ще настъпи веднага след тоталния колапс на финансовата система, което може дa се случи през март, но определено тази година, и ще продължи докато колективното съзнание достигне прага на пълното пробуждане. Спешността на този проект е предизвикана от факта, че управляващата кабал и техните банкстери вече имат план В и план C, когато текущият им план А за поробване на човечеството чрез финансово робство на съществуващата Орионска парична система не успее.

Например, сега много се говори за глобален ресет на финансовата система чрез въвеждане на златния стандарт. Аргументите не са нови и всички в крайна сметка представляват единствено опити за спасяване на сегашната провалила се финансова система и старите валути, като първо и преди всичко се има пред вид доларa като въплъщение на парите със стойност на тоалетна хартия. Следователно нито един от тези планове не предоставя жизнеспособно решение, истинска реформа на паричната система, в съответствие с новите духовни принципи, които ние, PAT, защитаваме, а представляват единствено незначителни усилия за оздравяване на старата система и запазване на статуквото. Това, както всички ние знаем, няма да се случи и това е защо ние разработихме новата валута „Астрал”, която ще замени долара, еврото, йената и всички други валути без покритие.

Това е планът на PAT и цялата Първа вълна, които ще бъдат новите Извисени Майстори и Логос Богове в нови 4D светове. Те ще представляват истинската духовна йерархия на новото човечество и ще въведат нова проста система на плащания и транзакции в междинната фаза на трансфигурация на сегашното човечеството към трансгалактическа цивилизация.

Всички настоящи финансови критици по същество наливат вода в мелницата на управляващата кабал с техните неадекватни финансови предложения и идеи, които произтичат от тяхното тясно-специалистично мислене и генерално погрешно схващане на ръководните духовни принципи, които стоят зад всяко човешко съществуване, еволюцията и сътворението.

Тези алтернативни мислители, които Брад и аз цитираме от време на време, за да ви информираме за текущото състояние на финансовите дискусии, не са много по-различни от многобройните, икономически и финансово невежи светлинни работници, които защитават идеята, разпространената от тъмните тайни служби, за съществуването на “скрити фондове на Сен Жермен“, които щели дa бъдат отворени по чудодеен начин за хората от някои неясни “просветени” тайни общества и ще се разпространят несметни богатства. Наивността винаги е била най-големият капан за всички хора, която ги прави лесна плячка за тъмните манипулации и лъжи.

Ще обясня по-долу, какво всъщност представляват секретните фондове на Сен Жермен. Сега, той е постоянно в нашите полета и комуникира, както с Карла, така и с мен по различни теми. Както вече писах, той дойде при нас с апломб по време на откриването на Коледния портал на 25 декември и обеща да ни ръководи в тази финална фаза на извисяването. Той спазва обещанието си и оттогава е с нас през цялото време. Той окуражава Карла да използва виолетово-златния пламък, на който тя е новият Чохан, за да преобразува съществуващата реалност. Сега тя го използва по много мощен начин за трансформиране на тази несправедлива и измамна Орионска паричната система – пирамида в проста система за плащания и транзакции, която ще донесе благоденствие и мир за цялото човечество. Същността на тази нова система е същинската темата на това есе.

Сен Жермен ме вдъхнови да разработя и подаря този проект на цялото човечество като единствена възможна алтернатива, във времето, когато старата матрица се срине и хората изпаднат в пълно отчаяние. Проектът отваря най-светлата перспектива за бърза трансформация на днешното човечество в едно напреднало и просветено трансгалактическо общество. Въпреки че повечето от елементите на новата система на плащания и транзакции беше разработена от мен преди около двадесет години, през февруари 2016 Сен Жермен ми даде липсващите компоненти и ми помогна да завърша новата идея.

Както ще обясня по-долу, новата валута “Астрал” ще бъде не само ресет на старата Орионска финансовата система – пирамида, но и общ ресет на сегашното човешкото общество. Това ще доведе до бързото премахване на националните държави с всичките им репресивни институции, като например данъчни (всички държавни приходи) системи, централни банки, всички видове банки, цялата съдебна система, занимаваща се с тези въпроси, в това число всички измислени професии като счетоводители, финансови брокери и посредници на недвижими имоти и всички други, свързани с непродуктивни дейности. Това идва да покаже, че приложението на този необятен проект ще бъде действителната движеща сила зад всички обществени и икономически промени, които много скоро ще трансформират човечеството.

Духовните и организационни принципи на Новата валута „Астрал”

История на проекта

Разработването на духовните и организационни принципи на Новата валута “Астрал” беше вдъхновено от моят Висш Аз и най-вероятно от Сен Жермен за първи път на 27 януари, когато зададох следния теоретичен въпрос на себе си и Брад в писмо:

Скъпи Брад,

последният ни обмен на идеи доведе неизбежно до простия и ключов въпрос:

Наистина ли имаме нужда от тези инвеститори-смешници с техните несериозни пари, за да спонсорират проекта ни, когато ние знаем, че парите им са безполезни и умовете им няма да се променят към по-добро? Това е все едно “да обираш църковна мишка”, да цитирам една немска поговорка – нищо няма да излезе от тези хора?

И изведнъж всички парчета от новия проект дойдоха на мястото си:

1) Твоето мнение за Биткойн, златото и другите нови алтернативни валути.

2) Моето мнение за новата неутрална цифрова числова система на плащания и транзакции, която ще работи като системата SI във физиката и ще служи за измерване на човешките постижения и нужди, без да притежава собствена стойност.

3) твоят личен опит с Биткойн и 

4) нашата оценка на текущото състояние на земята – непреклонността на финансовите банкстери, човечеството като цяло и нищожността на техните пари без стойност. Това прилича на опит  да направиш добро вино от оцет.

В допълнение идва системата, която аз разработих преди повече от 10 години за главен изпълнителен директор на голяма германска банка със седалище в Мюнхен, когото познавах, но, разбира се, той не ми отговори, поради собствения му страх от моите дръзки идеи. По това време, моят Висш Аз ме призова да представя тази концепция, като част от стратегията за промяна на тази планета и аз бях пътепоказател за това. Сега бих искал да обединя всички тези точки. “

Преди това ние обсъждахме възможността за създаване на нов фонд в САЩ за насърчаване на нови патенти и технологии, базирани на новата теория на Универсалния закон. Междувременно аз изчислих, че само нововъведенията и регистрацията на нови ефективни, стимулиращи клетките, лекарства във фармацевтичната индустрия ще спестят до $ 500 милиарда безсмислени рецепти и диагнози и ще генерират нови продажби за най-малко същата сума всяка година. Като се има предвид масовото унищожение на всички “еднорози” (нови компании, развиващи иновационни технологии 3D) в САЩ в настоящата криза, след като са вложили стотици милиарди долари, без да могат да си върнат инвестициите, аз предложих да Брад, че е време за създаване на нов фонд, който ще насърчава новите технологии, базирани на Универсалния закон, включително нови форми на лечение в системата на здравеопазването и нови промишлени технологии на базата на свръхпроводимостта.

Обсъдихме различните възможности за привличане на нови инвеститори, които са загубили много пари в условията на настоящата финансова криза, която от началото на тази година изпари повече от $ 15 трилиона от  тяхното богатство. В същото време, и двамата имахме тежкото чувство, че нашият нов проект няма да проработи в съответствие с нашите идеи. Когато работи с проекти, вдъхновени от Бога, човек трябва да мисли мащабно и да започне от основите на новата теория на Универсалния закон.

И така, ние стигнахме до извода, че не се нуждаем от тоалетната хартия, сега наричана пари, и техните отчаяни собствениците, за да оценят по достойнство нашата работа и принос за човечеството като Извисени Майстори.

Вместо това ние трябва да създадем нови пари и да установим духовните и организационни принципи за създаването на нов вид на емисии и инвестиционна банка, която, обаче, няма да се нарича “банка”, поради изключително негативната репутация на тази дума. Вместо това, ще наречем тази нова институция:

Емисионна и Инвестиционна Кооперация (ЕИК)

Новата валута ще функционира точно като цифровата числена SI-система, но ще бъде за плащания и транзакции, за което съм писал преди, и ще се казва:

Астрал

Следователно, нашата задача е да създадем ЕИК с нова валута “Астрал”.

Тази нова валута ще бъде базата за прилагането на всички нови технологии 4D и 5D. Нейните активи ще бъдат новите технологии, идващи от Светлината. В крайна сметка, тази валута ще представлява процеса на извисяване на човечеството и Гая към висшите измерения, докато настъпи моментът на премахване на парите въобще. По този начин ние ще постигнем целта си много ефективно и ще елиминираме старите прогнили банкстери и техните безполезни хартиени пари, тъй като те вече не са ни необходими и не могат да съществуват в новата извисяваща се реалност. Освен това старите валути трябва да бъдат премахнати така или иначе, след като настъпи очакваната финансова катастрофа, както това е решено и дискутирано преди от PAT.

Избрахме името „Астрал” за новата валута след дълбоко обмисляне. Освен в английския език, който е много беден от гледна точка на граматиката, всички други езици определят пол – немски, френски, италиански, испански и всички славянски езици. В този случай “астрал” е валута от мъжки род ( “астро” ще бъде среден род, а “астра” – женски). По-силна енергия носи изразът – това струва два астрала, отколкото да се каже, че струва две астро, което е слабо като съществително от среден род, нито мъжка, нито женска енергия. Астрал звучи доста подобно до „испанския реал” , отразявайки испанската реална власт, когато империята завладява Америка. Новата валута има нужда от мъжка енергия като база, за да осъществи необходимата трансформация на сегашните базирани върху дълг, безполезни валути без покритие, като например преминаването на долара към новата валута, чиято основа ще се корени в енергийната сила на Източника. Как? Ще обясня по-долу.

Новата валута „Астрал” и ЕИК ще следват точни, прости, очевидни духовни и логически принципи, основани на естеството на енергията, тъй като парите са само заместител и огледален образ на свойствата на енергия:

1) „Астрал” ще бъде предоставян на всеки, който го приема, независимо от физическия му/й принос, но според неговите / нейните реални потребности. Всеки човек е надарен с неприкосновено, божествено право да притежава и използва тази валута според духовните принципи, които изключват алчност, скъперничество, манипулация и спекулация и т.п. С други думи, всички човешки пороци, които произтичат от идеята за разделение от Източника и отхвърляне на Единството няма да се отнасят към тази валута. Хората, които притежават тези пороци няма да имат достъп до Астрал и ЕИК. Те ще трябва да използват старите валути, в случай, че те все още съществуват или да използват бартер, докато не се развият достатъчно, за да приемат новата валута, която ще донесе огромно изобилие и благоденствие на цялото човечество, както ще опиша по-долу.

Изключването на тези хора ще се реализира много лесно със следните допълнителни принципи и критерии:

2) Няма да има лихви или други виртуални деривати или средства, които създават изкуствена инфлация на тази валута.

3) Няма да има спекулации към други все още съществуващи валути. Тези принципи се прилагат за временната фаза, по-късно това ще бъде очевидно, когато всички други валути престанат да съществуват.

4) Активите на новия Астрал са в небесата, т.е. всички нови технологии, които ще се появят с помощта на новата валута идват от висшите реалности и чрез нас като Извисени Майстори и ще бъдат разпространени на Новата Земя в междинния преходен период, който предшества премахването на всички пари включително „Астралите”. Има и друга ключова причина, поради която новият Астрал се корени в небесата, във висшите измерения или Източника, която по-подробно ще обсъдя по-долу.

5) В началото, Астралът ще бъде фиксиран към златото (и сребро), например 100 астрала за една унция злато. Това ще бъде направено по един идеален начин, така че всички притежатели на злато ще се съгласят с тази операция. За нас не е нужно да притежаваме дори една-единствена унция физическо злато, за да фиксираме астрала към златото. Ето защо:

Съгласно точка 4) Активите на новия Астрал са в небесата, т.е. всички нови технологии, които ще се появят с помощта на новата валута и ще бъдат разпространени на новата земя в междинния преходен период, който предшества премахването на всички пари включително астралите.

– Златото не е актив от гледна точка на висшите реалности, но то притежава историческо значение като универсално средство за съхраняване на богатство в старата 3D реалност.

– Въпреки това, то не може да функционира като гъвкава система на плащания и инвестиции, поради неговите физически характеристики и недостатъчно количество. Съхранението и транспортът на златото поставят огромни логистични проблеми за златото като валута в едно динамично и бързо развиващо се общество и икономика, където обръщението на парите трябва да бъде лесно, гъвкаво и постоянно.

– Ето защо кабал лесно успя да премахне златото като валута, когато последният съвременен ресет на Орионската финансовата система беше направен от Никсън през 1971 с цел въвеждане на Новия световен ред. Той премахна златния стандарт на световната резервна валута – долара – и по този начин създаде настоящите безполезни валути без покритие.

– От друга страна, ако всички стари валути изгубят своята стойност през следващия финансов колапс, това няма да помогне на златото да възвърне своето значение, тъй като елитът вероятно ще въведе друга форма на книжни пари, които ще изключат злато. В този момент много притежатели на злато основателно се страхуват, че държавата ще конфискува златото и среброто в предстоящия финансов срив, както правителствата направиха по време на Голямата депресия.

– Ако кабал започне План В и създаде нови валути, основани на минимални количества злато, този нов златен стандарт ще има само символичен характер, поради фактът, че количеството достъпно злато е безкрайно малко в сравнение с количеството на парите в обръщение, необходимо за запазване на нормалното функциониране на световната икономика, дори ако всички дългове и спекулативни финансови балони като деривати се елиминират чрез глобален юбилей*. Характеристиките на този нов златен стандарт скоро ще доведат до същата ситуация като актуалната, т.е. когато финансовият срив е неизбежен и вече е в ход.

Алхимично злато в сравнение с физическо злато

Идеята за фиксиране на новата валута Астрал към златото има както практически, така и теоретичен характер. По същество, новата валута не се нуждае от злато за реформиране на сегашните валути без покритие и е в състояние да функционира по перфектен начин, както вече обсъдихме. Въпреки това, през междинния преходен период, ние трябва да имаме пред вид колективното съзнание на човечеството, което изцяло е съсредоточено върху концепцията на парите, като нещо с най-голяма стойност. Сега всички човешки дейности се измерват в пари и общата представа е, че всичко, което не се измерва с пари, както в случая с нашите духовни дейности, включително писането на това есе за финансовия ресет, няма никаква стойност. Това е класически орионски начин на мислене на съвременното унизено човечеството в Края на света и ние трябва да отчетем това плачевно състояние на човека в нашия нов проект за реформиране на тази финансова система – пирамида, която ще се срине в следващите дни и седмици.

Когато сегашните валути без покритие загубят цялата си стойност по времето на настъпващата хиперинфлация в резултат от дълговата криза, предизвикана от лоши кредити, виртуални деривати и други финансови балони, причиненa от безкрайните количествени облекчения и печатане на пари от нищото, в своето отчаяние хората ще поискат нова валута, която има реална стойност. Аргументът, че новите астрални 4D и 5D технологии са ценни и достатъчни, за да бъдат активи на новата валута Астрал, вероятно няма да убеди доста хора, които все още няма да бъдат напълно пробудени, когато настъпи финансовия колапс и необходимостта от нов ресет на Орионската парична система. Поради своят преобладаващ агностицизъм, те вероятно ще бъдат склонни да приемат фалшивите План В или С на управляващата кабал, вместо нашето предложение за новата валута Астрал. Важно е да се отбележи допълнителния фактор – време, което ще ни бъде необходимо като Извисени Майстори за въвеждане на новите астрални технологии в новите 4D светове.

Както може би сте забелязали, всички мои аргументи се отнасят за прехода от сегашния 3D холографски модел към новите 4D, 5D светове. Нова Лемурия, където ние ще се извисим, няма да има пари още от самото начало. Ние ще бъдем в състояние незабавно да творим това, от което се нуждаем и желаем. Тези технологии на душата за незабавно творение няма да се нуждаят от каквато и да е форма на пари като взаимна система на заплащане и транзакции за нашите незабавни енергийни творения. Това би трябвало да бъде ясно на всички мои просветени читатели, които са следили нашите дискусии на тази интернет страница от самото начало.

Временното приемане на физическо злато като златен стандарт за новата валута Астрал е необходимо само с оглед на многото хора, които са направили своите спестявания в злато и по отношение на човешката традиция, където златото играе ключова роля за съхранение и демонстрация на богатството. Това се явява единствено необходим компромис за преходния период, който ще се характеризира на първо място с огромно несъответствие между бързо извисяващата се реалност и съществуващите гностични недостатъци на хората, които в началото на процеса ще им попречат да схванат пълния обхват на тази космическа промяна. В действителност, чрез обвързването на валутата Астрал към физическото злато, добито в мините, ние просто ще премахнем всички текущи нездравословни и фалшиви спекулации с валутите и златото на валутните пазари. Чрез обвързването на Астрала към златото, ние фактически ще елиминираме златото като валутно обезпечение без собствениците на злато първоначално да разберат това. Сега ще обясня защо.

Моето обяснение е свързано с алхимията на злато и с нас като майстори на алхимичната реакция, както във физически тела, както е показано на тази интернет страница, и най-вече като извисени майстори в кристални светлинни тела. Добре известно е, че концепцията на алхимията се развива около привлекателната идея, хората сами да създават злато от други низши и евтини метали и съединения в тайни алхимични реакции. Досега този процес не е известен на човечеството, но трябва да има някаква истина зад тази алхимична традиция, която очарова много човешки умове. Очевидно производството на злато от олово не е възможно, но наскоро научих, че е възможно да се произвежда злато от живак.

И тук идва изненадата. Това алхимично злато е чисто и няма изотопи. Докато физическото злато, дори когато е с 99.99999 …% чистота, съдържа различни изотопи, които се използват за определяне на местоположението на неговия добив, защото всяка златна мина има собствен изотопен “отпечатък”, който е известен на държавните монетни дворове. Ако сте в състояние да произведете чисто алхимично, свободно от изотопи злато от живак в алхимична реакция, и се опитате да го продадете на пазара, вие ще бъдете веднага арестувани, защото кабал не иска човечеството да създава злато. Доскоро не знаех този факт, но след като го научих, той задейства някои допълнителни мисли в ума ми по отношение на проекта за нашата нова валута.

Очевидно е, че можем да въведем новата валута Астрал само след нашето извисяване. Преди това старата матрица трябва напълно да се срине. Сегашното бързо изчезване на 3D холографския модел може да се оприличи на два влака, които пътуват с пълна скорост в противоположни посоки – старата матрица води влака в бездната, а влакът на извисяването – към небесата. В този случай, когато се появим като Извисени Майстори и представим новата валута, винаги можем да обясним на хората – с уважение към тяхната стара гледна точка – че ние можем да създадем толкова алхимично злато, колкото е необходимо за златния стандарт на новата валута Астрал.

Ние трябва да покажем, че можем да създадем чисто алхимично злато, което трябва да бъде дреболия за всеки Извисен Майстор. Това не означава, че ние трябва да създаваме злато в големи количества, точно както днес вече няма злато в трезорите на ФЕД или в другите централни банки, тъй като е било откраднато от кабал. Но самата идея, че съществува такова алхимично злато в астралните реалности – оттам и името на новата валута – и може да се прояви от нас по всяко време, ако е необходимо, ще бъде достатъчно, когато доларът се срине, новият Астрал да се установи като световна валута въз основа на истински златен стандарт. Сега има много слухове, че в ход е ресет на старите валути, но ще бъде твърде късно за неговото осъществяване поради обявяването на нашата валута. Ето защо, ние трябва да се извисим преди да настъпи крайния финансов срив и преди кабал да опитат да проведат собствения си коварен ресет на старите валути.

За хората ще бъде достатъчно да знаят, че е възможно създаването на алхимично злато по всяко време и че не е необходим неговия добив в златни мини по стария тромав начин, както по времето на неандерталците, които са били генетично създадени от Силите-Които-Бяха, за да работят в златните мини. Новата валута Астрал няма да бъде базирана само на новите технологии 4D и 5D, но също така и на новия златен стандарт въз основа на чисто алхимично злато, което ще бъде създадено от нас, като Извисени Майстори. Това ще помете всички критични аргументи относно стойността на новата валута от конвенционална гледна точка, тъй като ще има много малки Емисионни и инвестиционни кооперации (ЕИК), които ще създават Астрали на местно ниво от общности, както ще обясня по-долу.

По този начин, ние на практика ще елиминираме физическия добив на злато, който представлява плътния 3D холографски модел на инкарнация и ще го заменим с новия стандарт на алхимично злато, произтичащ от висшите реалности. Това е и най-ефективният начин за премахване на всички видове измами и манипулиране с новата валута, както ще покажа по-долу.

Засега ние може да използваме два златни стандарти:

Физически златен стандарт, който ще бъде с по-малка стойност, и

Нов алхимичен златен стандарт, към който само ние като нови Извисени Майстори и Логос Богове ще имаме достъп и монопол. Това ще бъде част от нашата духовна йерархия, така да се каже, материалният символ на водещата ни позиция в новите 4D светове.

Разбира се, аз съм наясно, че става въпрос за артефакт, защото кой би имал нужда от злато в еволюирало общество, което може да благоденства без помощта на пари, защото се основава на непосредствено индивидуално и колективно творение? Сега аз просто показвам на преден план един аспект на междинния период, преди да дойде времето, когато хората ще се научат да живеят без пари и ще бъдат готови да се откажат от нашия нов Астрал, след като оосъзнаят истинската същност на парите. Но в същото време това ще бъде силен аргумент, който ще парира всякакви опити да се компрометира новата валута Астрал.

Можете ли да си представите, какво би било, ако вие сте в състояние да създадете, във всяко кътче на планетата, злато или да го транспортирате от едно място на друго чрез телепортация, ако е необходимо. При тези условия, не е необходимо  да решаваме логистични проблеми по отношение на съхраняването и дистрибуцията на злато по тромав 3D начин, както например Холандската централна банка разрешава проблема със своето злато тези дни. Това е проблемът, където най-много златно-базирани валути на старата матрица се провалят. Сега можем да фиксираме новата валута Астрал към алхимичното злато с определена цена и всеки ще приеме това, тъй като вярва, че ние можем да създадем безкрайно количество злато. А вярата е всичко, както в областта на финансите, така и в цялото човешко съществуване.

Всъщност точно това представляват тайните фондове на Сен Жермен , за които нюейджърите говорят толкова много и в които те инвестират такива големи очаквания за спасение от трудния им живот в 3D. Разбрах това на 2 февруари (Деня на мармота), когато нямаше сянка и с това беше предсказана ранна пролет, разбирайте, ресет и Възнесение. Не беше и случайност, че Сен Жермен отново ни посети в този ден и ние веднага почувствахме осезателното му присъствие.

В момента нашите вибрации са толкова високи, че контактите с висшите реалности са много лесни. Както знаете, Карла е новият Чохан на виолетово-златния пламък и по този начин се явява приемник на Сен Жермен на Земята. Тя е под негово постоянно ръководство от повече от две години, както описвах тук. Напоследък аз също чувствам неговото присъствие много осезателно, но ние работим заедно на различно ниво.

Той ме вдъхновява активно да създавам нови концепции за новите 4D светове, които ще бъдат населените предимно от нови зрели души, които ще завършат младежкия си душевен цикъл в очакваната в най-скоро време финална ID промяна, както вече обясних в моя модел на възрастта на душата. Най-голямата вълна от млади души, която е на прага на своето преминаване към зряла душевна възраст, в момента живее в Северна Америка и това е причината за моето пребиваване тук, за да ги ръководя и да установя социалните условия на новото 4D човечеството. Както стана ясно през последните дни, тези души не са в състояние да генерират необходимите идеи за реформиране на  унизения човешки род към нова просветена цивилизация и затова аз съм призван да им окажа необходимата за това помощ.

Това е и причината, поради която Брад и аз решихме, че трябва първо да предложим този проект в САЩ и Канада, преди да го приложим в целия свят. Ние също така взехме предвид, че доларът е световна валута с повече от 65% от общата сума на парите в обръщение и че тази валута без покритие е главният виновник за повечето финансови злоупотреби.

Предварително условие за въвеждането новата валута Астрал е премахването на долара като световна резервна валута, за което няма никакво разумно основание. Това ще се случи по време на предстоящия финансов колапс, който ще представлява драма в световен мащаб, и ще предизвика много паралелни и взаимосвързани импликации. Ние имаме значителен принос за появата на финансовия колапс като внесохме яснота за истинските причини за това събитие, което е от първостепенна важност за извисяването. В известен смисъл, можем да твърдим, че ние написахме сюжета на тази драма – в моя случай започнах през 1997 г. – и оттогава кабал и техните банкстери можеха да действат само по сценария, който написахме за тях, т.е. как сами да се лишат от собствената си власт във времето на Края на Света.

Това, по същество, е целта на този нов проект – ресет на старата финансова система и икономика по един възвишен начин при отчитане на всички духовни и организационни принципи, които произтичат от новата теория на Универсалния закон*.

Сега аз споделям това с вас, за да имате по-пълнa представа и съответно да подготвите своите аргументи, когато се извисите или когато ще трябва да подкрепите новата валута Астрал, докато все още сте във физически тела. Защото, въпреки че успехът на този проект е гарантиран и вече е реалност, не трябва да игнорираме възможността, че след нашето извисяване, паричните средства, изразени в старите валути могат да започнат да се вливат в нашия проект, в момента когато финансовата система започне видимо да се срива. Разочарованите стари инвеститори, в които са се заселили нови транслиминални души чрез Поканените, могат бързо да решат да дойдат при нас и да ни молят да облагородим техните безполезни пари чрез нашата алхимична реакция и да ги превърнем в златно-базирани астрали. Това ще има значителен символичен характер, тъй като никакви капиталови печалби в новата валутна система няма да бъдат позволени, както ще обясня по-долу. Но, какво всъщност представлява сегашната Орионска валутна система? Тя е основана само на фалшиви символи. За това  пък, нашите ще бъдат истински.

И накрая нека спомена, че чистото, свободно от изотопи, алхимично злато така също е най-доброто средство за постигане на дълголетие. То вече е билo използвано от миналите цивилизации и затова сега все още съществува златен стандарт в днешно време. То символизира безсмъртието и извисяването. Чистото алхимично злато ще играе огромна роля в бъдещото лечение на човешките тела в новите 4D светове, така че хората ще могат да живеят по 200-300 години или дори по-дълго. Изобилието и дълголетието (добро здраве) винаги вървят ръка за ръка. Когато алхимичният златен стандарт бъде премахнат, той ще остане символ за човешкото дълголетие и вътрешния стремеж на инкарнираната душа да надхвърли тази материална реалност, да се извиси и върне към Източника.

Допълнителни Организационни и етични принципи на ЕИК и използването на новата валута „Астрал”

Емисионната и инвестиционна кооперация, ЕИК ще бъде новата човешка организационна форма за новата валута Астрал, която ще се ръководи от няколко много прости, очевидни, духовни и гностичните принципи, които отразяват същността на енергията:

1) Няма да има банкиране с резервна част и затова ние не използваме думата банка, а ЕИК.

2) Емисии на нови Астрали, например, когато искаме да започнем голям проект за производството на нови технологии, ще се направи финансов план, който очертава всички инвестиции, като например покупка на стоки, труд и т.н. Съгласно този план, ЕИК незабавно ще създаде необходимото количество пари. Това няма да бъде заем, тъй като в системата на новата астрална валута няма да има никакви заеми, а само пари в обръщение, които отразяват точно размера на творческата работа, извършена от човечеството.

3) Същото се отнася и за всички доходи на хората. Всеки, който приема астралната валута, автоматично ще получава доход в астрали, който лесно ще бъде изчислен като средна сума, необходима за достоен живот в новото просветено общество.

4) По този начин новата валута Астрал ще изключи появата на инфлация, която е източник на всяко зло в областта на финансите днес. Винаги ще има идеално съотношение едно към едно (динамично равновесие) между създадените пари в обръщение от една страна, и нуждите на хората и активите на реалната икономика, от друга страна.

5) Валутата Астрал автоматично ще изключва съществуването на частна собственост и натрупването на материално богатство. Например, когато една нова млада двойка иска да се сдобие с дом и да има деца, които ще бъдат най-висшето добро в обществото, необходимото количество пари за закупуване на техния нов дом ще се генерира автоматично. По-късно това няма да е необходимо, тъй като ще бъдат построени достатъчно домове.

6) Универсален доход ще бъде гарантиран за всички, които приемат Астрала. Няма да има спестявания и натрупване на богатство. Ако някой е пестелив и икономисва от универсалния си доход, той/тя може да изхарчи остатъка за комунални услуги за останалите членове на общността или да направи дарение за друга творческа работа в колектива. Ето защо, аз използвам думата “кооперация” вместо банка.

Ето някои допълнителни организационни правила за това, как новата ЕИК ще бъде създадена и ще работи:

7) Ние, новите Извисени Майстори, създаваме първата централна ЕИК в съответствие с нашите духовни принципи. Тя ще бъде базата за прилагането на всички нови технологии 4D и 5D.

8) Но всъщност, всяка общност ще може да създаде местна ЕИК, ако общността следват нашите правила и са получили разрешение от нас. Тъй като ние ще имаме монопол върху алхимичния златен стандарт, никой няма да има право да емитира валутата Астрал без нашето одобрение.

9) Бъдещото общество ще бъде организирано около местни общности, поради изчезването на националните държави с всичките им репресивни институции и ние, Извисените Майстори и представителите на новата духовна йерархия на новите 4D Земи, ще бъдем движещата сила за премахването им с помощта на новите астрални пари. На първо място това означава, че няма да има никакви данъци, няма да има НАП, финансов контрол и т.н., но също така няма да има армии и други престъпни дейности като нарко-трафик, които сега са спонсорирани от държавата под опеката на управляващата кабал. Това е един много важен социален аспект на новата валута, която представлява много повече, отколкото прост ресет на старата прогнила финансова система. Тя, по същество, ще трансформира цялото човешкото общество.

Общностите ще бъдат организирани в съответствие с принципа на 12, 12 х 12 ще представлява най-малката единица от 144 членове, където 12 е идеалният брой за голямо семейство от три поколения, които ще започнат да живеят заедно отново, какъвто е бил обичаят преди началото на 20-ти век, т.е. преди Орионската кабал да унищожи традиционното семейство с тяхната измамна еманципация на жените. Важно е, за децата да се грижат и да ги образоват техните баби и дядовци, защото младите им родители ще имат твърде малък житейски опит. Родителите ще се грижат за своите внуци, когато те са по-зрели.  Сегашното общество с Орионската икономическа система на експлоатация целево унищожи семейството и фундаменталната динамика на семейната единица трябва да бъде възстановена.

Това е една огромна тема, неразривно свързана с новата валута Астрал, за това как практически новото общество трябва да бъде организирано. 12 х 12 х 12 = 1728 членове създава по-голяма общност, вид село в днешно време. Такава по-голяма общност може да прилага и придобива правото да създаде местна ЕИК за своите нужди. Тя ще се управлява като кооперация и всички решения за нови инвестиции и емисии на нови астрали ще бъдат вземани демократично според най-доброто намерение на тази общност и с дължимото уважение към съседните общности, които също ще бъдат основани на духовните принципи.

10) Всички тези субекти (като местните ЕИК) ще бъдат задължени да бъдат напълно прозрачни, като публикуват всички свои действия в интернет или подобна нова мрежа, така че всеки да бъде в състояние да провери точността и надеждността на тези организации за емисии и за инвестиции. За да основат ЕИК, те трябва да получат от нас специален астрален сертификат и ще бъдат задължени да следват духовния принцип на пълна прозрачност, както ще бъде посочено в насоките, които ще им бъдат дадени от нас като Извисени Майстори.

11) Този сертификат може да бъде оттеглен с нас по всяко време, ако някоя ЕИК нарушава новите духовни принципи. В началото, ние ще трябва да се справяме с измамническата природа на хората, тъй като ще се появят доста „черни овце“. В действителност ние ще знаем предварително, дали при основаването на ЕИК се намират такива потенциални мошеници. Но ние все пак може да им дадем нужния сертификат за основаване на ЕИК, тъй като Земята продължава да бъде планета на свободна воля. Тъй като тогава, ние незабавно ще знаем всичко, което се случва по света, ще можем незабавно да се намесим, когато е налице измама и да закрием местната ЕИК. Честните участници ще могат да използват съседна ЕИК и след като се отърват от мошениците, те ще могат да кандидатстват отново.

12) Най-важното нещо е да се научат хората, че не си струва да се опитват да мамят, а ще постигнат повече с честност.

13) Всички такива решения за оттегляне на сертификат на ЕИК, включително точно описание на вида на измамата, ще бъдат незабавно публикувани в световен регистър, така че всички хора да могат да се запознаят с това. Всичко ще се основава на пълна прозрачност и незабавни действия.

14) Измамниците по никакъв начин няма да бъдат наказвани, а единствено изключени за известно време от системата Астрал, докато той / тя не се научи да живее честно. Аз съм сигурен, че това ще бъде много лесно за нас. И този вид безупречна справедливост ще бъде разбрана и уважавана от всички, тъй като никой не ще бъде нараняван, а само най-ефективно ще показва всяка несправедливост или лъжа. Това ще бъде незабавна карма в действие.

15) Много е важно, че такива ЕИК ще бъдат едновременно основани по целия свят и това е най-лесният и най-ефективният начин за премахване на националната държава като източник на всяко зло – от финансовите и политически измами до войните и геноцида. Следователно, реалните последици от новата валута Астрал ще бъдат много по-големи и по-разнообразни, отколкото простото реформиране на финансовата и икономическата система. Тя ще се превърне в крайъгълен камък за новото просветено човечество. Оттук и значението на тази теоретична разработка – да бъдем готови за незабавна реализация, когато бъде достигната критичната точка във времето. Възможно е това да се случи още през март, и ако не тогава, определено скоро след това, имайки предвид начина, по който се развиха събитията през февруари.

В момента се създава реалността, която ние ще преживеем, когато старата матрица умира, а новата осезателно се спуска на нашата Горна Майка Земя. Първо новата реалност ще бъде осезаема само за по-просветените души, и първоначално, за известен период от време, ще се смесва със старата низходяща матрица, за да служи като мост за много души, които стоят и чакат, не напълно пробудени. Сега, това е, как виждам нещата. Това енергийно съвместно съществуване ще бъде краткотрайно, но това ще бъде най-критичната фаза в целия процес на трансформация, когато бързите и оптимални решения са задължителни за ограничаване на негативните аспекти от разпадането на старата орионска матрица.

Затова трябва да имаме кристално ясни идеи, как новата валутна система ще функционира, за да я имплементираме в световен мащаб, когато настъпи финалната ID промяна. Ако ние не го направим, няма кой друг. Ние трябва да започнем да мислим едромащабно, което означава да включим цялото човечество и да не оставим никого „на дъжда“. Тогава те сами трябва да решат дали искат да “танцуват под дъжда” или да използват нашия чадър. Но не по стария начин, както банките, които ви предлагаха чадър за слънчеви дни и ви го отнемаха, когато завалеше дъжд. Ние трябва да го направим по-добре.

Както писах преди, нашата ЕИК ще бъде главната централна кооперация, отговорна за прилагането на всички нови технологии в световен мащаб. Силата и приемането на новата валута Астрал ще се основават на общото разбиране на хората, че това е просто парична система на разплащане и транзакции в междинния период, докато всички пари бъдат премахнати и че това е, наред с много други неща, мощно средство за въвеждане на нови съвременни технологии, които незабавно ще подобрят живота на хората по целия свят.

Освен това фактът, че всяка общност ще има божественото право да издава Астрали, ако следва идеалните духовни принципи, както се препоръчва от нас чрез централната ЕИК е от изключителна важност. Както и самото естество на новата валута, която се корени във Висшите реалности, ще убеди хората, че това е единствената парична система, която е справедлива и ползотворна за цялото човечество, живеещо в новите 4D светове, но че също така олицетворява процеса на извисяване по много конкретен начин.

Преди много години, четох в един известен учебник по икономика, написан от носител на Нобелова награда (не че ми пука много за тях) , какъв е ключовият въпрос на икономиката: Какво са парите? Защо съществуват пари?”- Отговорът беше: “Парите съществува само, защото те се приемат от хората.” Както виждате, даже старата икономическа теория подчертава, че ние не се нуждаем от специфични пари, за да организираме нашата икономика и социален живот. Докато дадена цифрова форма на плащания и транзакции е всеобщо приета като система за измерване на човешките творчески дейности, тя ще отговоря на нуждите на човечеството и ще функционира по перфектен начин като огледален образ на енергията = Всичко-Което-Е. Знаейки тази функция, новата валута Астрал ще бъде всеобщо приета от цялото ново човечество. И тя ще се превърне в гаранция за истинска демокрация и непреодолима бариера за ново поробване на човечеството, която управляващата кабал ще се опита да въведе с фалшив ресет на тяхната сриваща се финансова система – пирамида, преди те да бъдат свалени от власт през тази година чрез нашето явяване като Извисени Майстори.

Новата валута Астрал ще притежава цялата духовна сила, защото тя произлиза от Небесата, част е от процеса на Извисяване на човечеството, откъдето идва и нейното име, и тъй като тя ще бъде средството за въвеждане на нови технологии, които ще преобразят човечеството в трансгалактически вид.

Златото няма такива характеристики. Но, за известно време, ние можем да използваме златото като преходник към материалния свят, за да се дистанцираме от старите валути без покритие, които ще се сринат много скоро. Оттук и спешността на нашия проект.

Тези, които притежават физическо злато, могат да го обменят на Астрали, ако желаят, защото те със сигурност няма да го обменят за долари, които ще изгубят своята стойност през настъпващата хиперинфлация, когато една унция ще струва най-малко 20 000 долара или повече, и за какво ли биха им служили долари със стойност на тоалетна хартия? Ще настъпи същата ситуация, както по време на инфлацията в Германия през 20-те години и в Югославия през 80-те години, която аз лично преживях. Никой не използваше книжни пари в тези страни, когато хиперинфлацията ги удари. Тези валути просто ще изчезнат от обръщение и новият Астрал бързо ще ги замести.

В краткосрочен междинен период, всички плащания, например в магазини и т.н. могат да бъдат едновременно в Астрали и други местни валути, преди те да бъдат премахнати чрез използване на същите електронни устройства. В Европа две години преди въвеждане на еврото, нашите сметки в Германия се издаваха в двете валути: в евро и немски марки. Докато нашата валута ще бъде фиксирана към физическото и към чистото алхимично злато и няма да бъде обект на девалвация, доларът и всички други национални валути ще бъдат изключително обезцени спрямо златото и Астрала. Това ще бъде отразено в цените на стоките и всички други сметки. Следователно ще има някои хора, които ще продължат да използват старите валути, преди да решат да дойдат при нас и приемат Астрала в този междинен период.

Най-общо, това е същността на проекта за нашата нова валута, който ще бъде най-мощният инструмент на PAT като Извисени Майстори за трансформация на съвременното общество. Това обяснява и спешността на този проект, с цел да бъдем подготвени за настъпващата финансова катастрофа и ID промяна. Това ще бъде времето на нашето извисяване и незабавна имплементация на новата валута Астрал. За да може това да се случи, ние незабавно трябваше да разработим тази идея. Винаги първо трябва да имаме идея и само тогава може да настъпи нейната материализация във външната реалност.

________________________

 

PAT – Планетарен отряд за извисяване

* walk-in – души, които са поканени да заемат тяло, чийто душевни фрагменти са изпаднали на най-ниските холографски модели на Земята – Поканени

юбилей – понятие от Еврейската Тора «ювел», означаващо— «година на свобода». Така се е наричала 50-та година, когато продадените и заложените земи са се връщали на предишния собственик, робите са получавали своята свобода, опрощавали са се всички дългове, земята е почивала и не е била обработвана през една цяла година. Тази юбилейна година е настъпвала след 7 години по 7 и 50-та година е именно юбилеят на свободата – ресет на всички дългове.

This entry was posted in Ascension. Bookmark the permalink.

Comments are closed.